Heli Piittala-Virtanen: MATKALLA 29.1.-13.2.2022

Avajaiset (tilanteen salliessa) perjantaina 28.1. klo 18-20
Näyttely avoinna Paja & Gallerian aukioloaikoina, ke-pe 12-18, la 11-15 ja su 12-16.
Valtakatu 22, Pori

Olemme aina matkalla jonnekin: kotiin, töihin, ystävien luo, lähelle tai kauas. Listaa voi jatkaa loputtomiin.

”Matkalla”-näyttelyssä tuon galleriaan teoksia, joita olen toteuttanut matkoilla ottamieni valokuvien pohjalta. Matkakuvia Kreetalta, Rhodokselta, Amsterdamista, Pariisista, kuvia museoiden patsaista sekä luonnosta.

Julistekuvan toteutin vanhan piirrustukseni pohjalta ja yllättäen matkalaukkuun piirtyi ihmisprofiilin varjo. Laukullinen muistoja, niitä meille kertyy kun teemme matkaa omassa elämässämme. Jokaisen matkalaukku on erilainen ja minun matkalaukkuni sisältö näyttää tältä.